Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα αγγλόφωνα cd, (“Breathe With Me” και “Peeling Apples”), που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από Βρετανικό και Αμερικάνικο τύπο, η Ελληνίδα τραγουδοποιός και  ερμηνεύτρια, διαγράφει μία αντίστροφη από τα συνήθη τροχιά. 

Το αποτέλεσμα συγκινεί και εντυπωσιάζει ταυτόχρονα. Ολοκληρωμένες μελωδίες  «μπερδεύονται γλυκά»  με τις ιστορίες της που γίνονται στίχοι. Ιστορίες που εκπέμπουν νοσταλγία, ποιητική αναζήτηση αλλά και νεανική ανησυχία, αυθόρμητη και εξωστρεφή διάθεση.

 

Η Athena στο άλμπουμ αυτό με τα έντεκα τραγούδια παντρεύει γοητευτικά την folk-rock, pop, jazz και κλασσική μουσική με τις ελληνικές της ρίζες, καταθέτοντας και ενορχηστρωτικά με τον συμπαραγωγό της συνθέτη Γιώργο Ανδρέου την δική της άποψη στη σύγχρονη τραγουδοποιΐα, ενώ η ερμηνεία της αναδεικνύει μία performer γεμάτη πάθος, ειλικρίνεια και αμεσότητα που σε παρασύρει.

 

Τα δέκα τραγούδια του δίσκου υπογράφει η ίδια, ενώ σε ένα κομμάτι συνεργάζεται στιχουργικά με την αγαπημένη της Λίνα Νικολακοπούλου.

  

Δείτε το video clip ΕΔΩ

 

Official website: http://www.athenaandreadis.com/

  

Follow Athena:

Facebook

Twitter

Youtube

Soundcloud

Instagram

MySpace 

 

 

Παροχή Περιεχομένου: www.musicpaper.gr