Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο “Santa Claus Kingdom” ανοίγει και φέτος τις πύλες του

Το "Santa Claus Kingdom", στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, ανοίγει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου για έκτη χρονιά και καλεί μικρούς και μεγάλους στην πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ. Στα ωραιότερα κάστρα, στο πιο μαγικό παγωμένο δάσος, στα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, στο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, που είναι στολισμένο και έτοιμο να τον υποδεχθεί. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αληθινός Αϊ- Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, έρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και να μείνει κοντά στα παιδιά μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου.

Τον Αϊ- Βασίλη περιμένει να τον υποδεχθεί από τη μακρινή πατρίδα του και να τον καλωσορίσει στο Santa Claus Kingdom, η αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων, ο χιονάνθρωπος Frodi, που θα βρίσκεται στο Παγωμένο Βασίλειο όλες τις ώρες, έως τις 5 Ιανουαρίου, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο, σε έναν στεγασμένο χώρο 13.000 τετραγωνικών μέτρων, που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και λειτουργεί δώδεκα ώρες καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Πρόσβαση:

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι εύκολη μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα), και με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Metro, Προαστιακό και ΟΑΣΑ. Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας και σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom.

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Από 2 Δεκεμβρίου 2017 έως 5 Ιανουαρίου 2018
Καθημερινά 10 π.μ. με 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
210 6199 777

Comments are closed.