Το «The Christmas Factory» επιστρέφει στην Τεχνόπολη για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Το νέο «Christmas Factory» είναι εδώ, στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ κατασκευάζονται τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου, εδώ τα όνειρα και τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα.

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το "The Christmas Factory" επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανα παιχνίδια και αμέτρητα δώρα. Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, το “The Christmas Factory” θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, για να σκορπίσει μαγεία και να κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα.

Το “The Christmas Factory” δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει. Κάθε χρόνο είναι πιο λαμπερό και ζεστό, με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανες εκπλήξεις, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, καταπληκτικά παιχνίδια και το κυριότερο με περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου.

Φέτος όμως κάτι αλλάζει μαγικά. Ένα ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής. Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και τρεις αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία.

Kι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, η γιορτή που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει να βλέπουμε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το “The Christmas Factory” θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του να αγοράσουν τα δώρα τους προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Όπως κάθε χρόνο θα βρουν φιλόξενη στέγη στο χώρο του τα περίπτερα Ιδρυμάτων όπως η UNICEF και τα "Παιδικά Χωριά SOS" με μοναδικά δώρα για τα Χριστούγεννα, τα έσοδα από την αγορά των οποίων θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες:

"The Christmas Factory"
1 Δεκεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Comments are closed.