Η Βίκυ Καρατζόγλου, ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία στην Αθήνα από την μουσικοθεατρική παράσταση ''Ήρωες'' της Ελένης Γκασούκα, στην οποία και ξεχώρισε για την ερμηνεία της στο τραγούδι ''Περηφάνια'' του Μπάμπη Βαρθακούρη.  

Συνέχισε με πολύ σημαντικές μουσικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και άλλους.
Σε μικρό χρονικό διάστημα συναντήθηκε με πολύ σημαντικούς μουσικούς που πίστεψαν στην ερμηνεία και την χροιά της φωνής της και μαζί τους πέρασε με επιτυχία σχεδόν από όλες τις μουσικές σκηνές της Αθήνας. Μέσα από αυτές τις εμφανίσεις δημιούργησε το δικό της κοινό ερμηνεύωντας ένα ρεπερτόριο βασισμένο σε μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού. Σιγά, σιγά άρχισε να παρουσιάζει τα τραγούδια της, τραγούδια που  γραψαν για την φωνή της και τα έντυσαν με την μουσική τους σημαντικοί συντελεστές όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Νίκος Μωραϊτης, ο Βαγγέλης Μαχαίρας, ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Μπάμπης Βαρθακούρης, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Νίκος Μερτζάνος, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Σταύρος Σταύρου, και η Μαρία Μπουγιακάκου. 
Μετά απο καιρό επιστρέφει στη σκηνή του Bookabar για να κλείσει τις εμφανίσεις της για το 2015.
Η ερμηνεύτρια με το καθαρό, εκφραστικό πρόσωπο και την κρυστάλλινη, μελωδική φωνή θα μας τραγουδήσει για το ''Όνειρο'' της που με την εμπιστοσύνη της Feelgood αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.  
Οι μουσικοί που θα την συνοδεύσουν είναι η Άννα Λάκη στο ακορντεόν και ο Μάριος Μούρμουρας στην κιθάρα.

Info:
Σάββατο 05/12/15
22:30
+4 Euro στο πρώτο ποτό
Bookabar
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Κρατήσεις : 2114113503