16 Δεκεμβρίου 2015: Ελάτε να εκσυγχρονίσουμε την τέχνη ΜΑΖΙ.

Με σύνθημα της “No Empty Walls” η Modernizor ανοίγει τα φτερά της για να βρει τη θέση της στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά της τέχνης ως μια νέα εναλλακτική πρόταση που, μέσα από μια online gallery (www.modernizor.com), δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ένα σύγχρονο έργο τέχνης για τον προσωπικό ή επαγγελματικό τους χώρο σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Η πρώτη επαφή με το κοινό

H Modernizor ξεκινά την online λειτουργία της στις 15/12 και το γιορτάζει με μια Έκθεση Τέχνης με τίτλο: “Let's modernize the world together” που θα πραγματοποιηθεί στις 16/12 (5.30 - 10.30 μμ) στο χώρο της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, Κεφαλληνίας 45, Κυψέλη για να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την ομάδα, να δούν από κοντά επιλεγμένα έργα της συλλογής και να αποκτήσουν ένα έργο για τον προσωπικό ή επαγγελματικό τους χώρο.

Ένα ευφάνταστο concept

Η δημιουργία των έργων της online gallery www.modernizor.com στηρίζεται σε 4 απλά βήματα.

Βήμα 1: Αξιοποίηση υφιστάμενων έργων τέχνης: τα τελευταία 7 χρόνια συγκεντρώσαμε ένα τεράστιο υλικό περισσότερων από 80.000 ψηφιακών αρχείων από πολιτιστικούς οργανισμούς, μουσεία και βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο, άγνωστων μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό.

Βήμα 2: Graphic Designers δίνουν σύγχρονο χαρακτήρα: μια μεγάλη ομάδα έμπειρων Graphic Designers αναλαμβάνει να επέμβει σε αυτό το αρχείο δίνοντας μια σύγχρονη εικαστική ματιά, “the modernizor effect”.

Βήμα 3: Εφαρμογή των “μοντερνοποιημένων” εικαστικών σε γκάμα υλικών: τα «μοντερνοποιημένα» έργα τέχνης εφαρμόζονται μέσα από τη διαδικασία της ψηφιακής εκτύπωσης σε μια μεγάλη γκάμα υλικών και επιφανειών. Αρχικά, η εφαρμογή τους πραγματοποιείται σε δύο παραδοσιακά υλικά, χαρτί premium ποιότητας και καμβά, και σε δύο σύγχρονα υλικά, plexiglas και μέταλλο.

Βήμα 4: Πώληση των έργων μέσα από ένα λειτουργικό online shop: στην ιστοσελίδα www.modernizor.com ο επισκέπτης θα έρχεται σε επαφή με τα limited edition έργα τέχνης του Modernizor και θα μπορεί να επιλέξει αυτό που προτιμά με βάση το χρώμα, το θέμα, το είδος του αρχικού εικαστικού, τις διαστάσεις, το υλικό εφαρμογής και την τιμή του.

Συντονιστείτε στον Μελωδία 99,2 και κερδίστε και εσείς ένα έργο τέχνης μέσα από την συλλογή του www.modernizor.com