Απόδραση με Μελωδία: Μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε ένα ταξίδι στη βορειοδυτική Εύβοια

Μείνετε συντονισμένοι και αυτή την εβδομάδα στον Μελωδία και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις για μία οικογένεια σε Cabana Family στο CLUB Αγία Άννα με πρωινό.

To Club Agia Anna Summer Resort, βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας, στη βορειοδυτική Εύβοια.

Μέσα στο καταπράσινο πευκόφυτο δάσος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, αγκαλιασμένο από τα καταπράσινα βουνά και σε απόσταση μόλις δυόμισι ωρών διαδρομής από την Αθήνα, το Club Agia Anna προσφέρει ξέγνοιαστη διαμονή σε εξωτικά Yurt, ήσυχες οικογενειακές cabanas καθώς και απεριόριστες ψυχαγωγικές επιλογές.

Μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών και ανιματέρ σχεδιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όπου τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, αναπτύσσουν δεξιότητες και κάνουν νέους φίλους παίζοντας, διασκεδάζοντας και γελώντας με την ψυχή τους! Με αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως κατασκευές, εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις και κουκλοθέατρα οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν τις πιο μαγευτικές διακοπές.

Και ακόμη για τους λάτρεις της δράσης, η trekking hellas βρίσκεται στο χώρο για να προσφέρει υπέροχες εκδρομές και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της πεζοπορίας, της ποδηλασίας και του river trekking.

Το Club Agia Anna είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός είτε για τις σύντομες αποδράσεις σας από την πόλη αλλά και για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές σας.

Comments are closed.