Διαγωνισμοί


Διαβάστε λεπτομέρειες για όλους τους διαγωνισμούς που γίνονται αυτές τις μέρες, στον αέρα του Μελωδία 99.2
 

Διαγωνισμός: Άνθρωποι και Ποντίκια ON DEMAND

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του δωρεάν κωδικούς θέασης για τις On Demand προβολές της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Σταϊνμπεκ σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη. Για προσκλήσεις #piasemelodia και πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Βραδιά Μελωδία στην παράσταση "8 Γυναίκες"

Βραδιά Μελωδία: Ο Μελωδία 99.2 σάς προσκαλεί στο Θέατρο Αλίκη, στην παράσταση "8 Γυναίκες", την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Πιάσε Μελωδία και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Διαγωνισμός Frontstage Radio Star

Frontstage Radio Star: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ανάδειξης νέων ραδιοφωνικών ταλέντων στην Ελλάδα.

Βραδιά Μελωδία στην παράσταση "Συμφορά από το πολύ μυαλό"

Ο Μελωδία 99.2 σάς προσκαλεί στο Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στην παράσταση «Συμφορά από το πολύ μυαλό» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθηνού. Για προσκλήσεις, Πιάσε Μελωδία.

Πρώτη Προβολή με Μελωδία: "Λούγκερ"

Ο Μελωδία 99.2 σάς καλεί στην πρώτη προβολή της ταινίας Λούγκερ, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στον κινηματογράφο Odeon Escape στο Ίλιον. Για προσκλήσεις, Πιάσε Μελωδία

Βραδιά Μελωδία | Ελένη Βιτάλη & Κώστας Μακεδόνας

Βραδιά Μελωδία την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο Άνοδος Live Stage με την Ελένη Βιτάλη και τον Κώστα Μακεδόνα. Για προσκλήσεις, πιάσε Μελωδία και πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Μελωδία 99.2

Βραδιά Μελωδία στην παράσταση "Ο Κουρέας Της Σεβίλλης"

Βραδιά Μελωδία: Ο Μελωδία 99.2 σάς προσκαλεί στο Θέατρο Ακροπόλ και στην παράσταση "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Πιάσε Μελωδία και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Μεγάλος διαγωνισμός: Πιάσε Μελωδία με το νέο σου ραδιόφωνο

Νέος μεγάλος διαγωνισμός στον Μελωδία 99.2: Πιάσε Μελωδία με το νέο σου ραδιόφωνο! Κέρδισε 1 ραδιόφωνο Tivoli Model One BT κάθε εβδομάδα.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Βεάκειο

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, 9 Οκτωβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση! Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, από τον Μελωδία 99.2. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στην Τεχνόπολη

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη "Έρωτα Εσύ" την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, από τον Μελωδία 99.2. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Ε. Ζουγανέλη στο Άλσος

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του προσκλήσεις
για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση! Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Βεάκειο

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα 15 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση! Πιάσε Μελωδία.

Μεγάλος διαγωνισμός: 11 μέρες στη Σκανδιναβία, με τον Μελωδία 99.2!

Ο Μελωδία 99.2 και το Versus Travel σάς προσφέρουν ένα μεγάλο δώρο: 11 μέρες στη Σκανδιναβία τον Αύγουστο! Πιάσε Μελωδία και κέρδισε!

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός: Πιάσε Μελωδία και στις διακοπές σου

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Πιάσε Μελωδία και στις διακοπές σου! Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Μελωδία 99.2

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Ε. Ζουγανέλη στο Βεάκειο

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του προσκλήσεις
για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση! Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Τεχνόπολη

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα 19 Ιουλίου στην Τεχνόπολη. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση! Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για την Κατερίνα Πολέμη στον Κήπο του Μεγάρου

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Κατερίνας Πολέμη, Παρασκευή 9 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Πιάσε Μελωδία 99.2

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Αλέξανδρου Κτιστάκη

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Αλέξανδρου Κτιστάκη στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας, Δευτέρα 19 Ιουλίου από τον Μελωδία 99.2. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε κωδικούς θέασης για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του δωρεάν κωδικούς θέασης για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη 2 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από τον Μελωδία 99.2. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Ηρώδειο

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη "Δυο Σταθμοί" στο Ηρώδειο, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε. Πιάσε Μελωδία.

Διαγωνισμός: Κέρδισε Βιβλία για 1 Χρόνο!

Ο Μελωδία 99.2 και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σού κάνουν δώρο Βιβλία για 1 Χρόνο! Συντονίσου κάθε μέρα 7-10 το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου και μάθε πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία της Γιώτας Νέγκα στο Βεάκειο

Διαγωνισμός: Γιώτα Νέγκα - Τραγουδώντας την Ευτυχία. Μια συναυλία - αφιέρωμα στη μεγάλη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, 1 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Για προσκλήσεις, πιάσε Μελωδία.

Μουσικοθεατρική παράσταση "Πώς να σωπάσω" στο Θέατρο Βράχων

Πιάσε Μελωδία και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη μουσικοθεατρική παράσταση "Πώς να σωπάσω" με τους Χρήστο Θηβαίο, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βιολέτα Ίκαρη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και αφηγητή τον Κώστα Καζάκο, Θέατρο Βράχων, 2 Ιουλίου 2021.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε προσκλήσεις από τον Μελωδία 99.2 για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου το Σάββατο 12 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για το online streaming του "Άνθρωποι & Ποντίκια"

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε δωρεάν κωδικούς θέασης για το online streaming της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας "Άνθρωποι και Ποντίκια" 2 και 6 Ιουνίου, από τον Μελωδία 99.2. Πιάσε Μελωδία.

Πρώτη Προβολή, με Μελωδία: "Ο Ράφτης" με τον Δημήτρη Ήμελλο

Ο Μελωδία 99.2 προτείνει τη βραβευμένη στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ταινία "Ο Ράφτης" με τον Δημήτρη Ήμελλο, την Ταμίλλα Κουλίεβα και τον Στάθη Σταμουλακάτο. Από 3 Ιουνίου στους κινηματογράφους.

Διαγωνισμός: Κέρδισε Βιβλία για 1 Χρόνο!

Ο Μελωδία 99.2 και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σού κάνουν δώρο Βιβλία για 1 Χρόνο! Συντονίσου κάθε μέρα 7-10 το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου και μάθε πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Διαγωνισμός: Κυριακάτικο Τραπέζι με Μελωδία 99.2

Ο Μελωδία 99.2 και το Δειπνοσοφιστήριο Catering αναλαμβάνουν να σου κάνουν το Κυριακάτικο Τραπέζι. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό! Πιάσε Μελωδία

Κέρδισε προσκλήσεις για το streaming συναυλίας του Δ. Μητροπάνου

Κερδίστε δωρεάν κωδικούς θέασης για το online streaming της συναυλίας του Δημήτρη Μητροπάνου στις 13 Μαρτίου. Πιάσε Μελωδία 99.2

Διαγωνισμός: Κέρδισε Βιβλία για 1 Χρόνο!

Διαγωνισμός: Κέρδισε Βιβλία για 1 Χρόνο από την πρωινή ζώνη του Μελωδία 99.2 με τη Χριστίνα Βίδου και τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Κέρδισε προσκλήσεις για το live streaming του Χρήστου Θηβαίου

Ο Μελωδία 99.2 εξασφάλισε για τους ακροατές του δωρεάν κωδικούς θέασης για τη live streaming συναυλία του Χρήστου Θηβαίου. Για προσκλήσεις, πιάσε Μελωδία.

Κέρδισε προσκλήσεις για το live streaming του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Διαγωνισμός: Κατέβασε δωρεάν τη νέα μας εφαρμογή Melodia app, και μπες στην κλήρωση για δωρεάν κωδικούς θέαστης για τη live streaming συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, 21 Φεβρουαρίου ζωντανά από τον Σταυρό του Νότου.

Διαγωνισμός: Κυριακάτικο Τραπέζι με Μελωδία 99.2

Ο Μελωδία 99.2 και τα καταστήματα Pennie σού κάνουν δώρο το Κυριακάτικο Τραπέζι σου! Συντονίσου στην πρωινή εκπομπή της Χριστίνας Βίδου και λάβε μέρος στον διαγωνισμό.

Διαγωνισμός: Κέρδισε Βιβλία για 1 Χρόνο!

Ο Μελωδία 99.2 και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σού κάνουν δώρο Βιβλία για 1 Χρόνο! Συντονίσου καθημερινά 7-10 το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Κέρδισε προσκλήσεις για το live streaming του Γιάννη Κότσιρα

Κατέβασε δωρεάν τη νέα εφαρμογή του Μελωδία 99.2, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε προσκλήσεις για τη live streaming συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου.

Διαγωνισμός: Κυριακάτικο Τραπέζι με Μελωδία 99.2

Ο Μελωδία 99.2 και τα Pennie, σου φτιάχνουν το Κυριακάτικο Τραπέζι. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε λευκά είδη και είδη σπιτιού.

Διαγωνισμός: Κέρδισε tablet με το Melodia App

Κατέβασε τη νέα εφαρμογή του Μελωδία 99.2, Melodia App δωρεάν σε iOs και Android και κέρδισε 1 tablet. Για λεπτομέρειες, Πιάσε Μελωδία

Διαγωνισμός: Κυριακάτικο Τραπέζι με Μελωδία 99.2

Ο Μελωδία 99.2 και το Δειπνοσοφιστήριο Catering σου κάνουν το Κυριακάτικο Τραπέζι. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα έτοιμο γεύμα στο σπίτι σου.

 

 

Η Δισκοθήκη του Μελωδία Μεσάνυχτα - 7:00πμ
Ακούμε Τώρα
ΦΙΛΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Μόλις Ακούσαμε
ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΤΙ ΣΟΥ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
Συνδεθείτε στο melodia.gr

Τα Ραδιόφωνα της Frontstage

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας! Discover Great Music.

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Google Play App Store
App Store Google Play