Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο

"ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ”

Μία βραδιά απόσταγμα ακριβών συναισθημάτων!
Ενα εντελώς διαφορετικό ταξίδι θα κάνουμε αυτή την φορά μαζί με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη , η οποία ως Πρέσβειρα της Ελπίδας θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 5 Οκτωβρίου.

Γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα θα την ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια Κινέζικα, Σουαχίλι , Αρμένικα , Γαλλικά αλλά και Ισπανικά, Αγγλικά , Ιταλικά , και στην Κυπριακή διάλεκτο , με τον μοναδικό τρόπο ,την ευαισθησία , τη δύναμη και την αισιοδοξία που μόνο αυτη ξέρει να μας χαρίζει περισσότερο από 4 δεκαετίες.
“Ταξιδεύοντας με την Ελπίδα” , τραγούδια που εχει ερμηνευσει τιμής ένεκεν στις χώρες που την έχουν φιλοξενήσει μεταφέροντας πάντα την Ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό στα πέρατα της γης .
Ενα διεθνές μουσικό ταξίδι που αποτυπώνει τις μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει στις εμφανίσεις της σε υπεροχα θέατρα σε ολο τον κόσμο.
Θα ακούσουμε επίσης και τα πιο αγαπημένα μας “δικά της “ τραγούδια που πάντα έχει στις μουσικές της συνομιλίες…

Μαζί της μία ομάδα παθιασμένων μουσικών αλλά και η σπουδαία ορχήστρα ΜandolinARTE σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Συμμετέχει και ο Γιάννης Μαθές, ένας τραγουδιστής με ζεστή, υπέροχη φωνή που δένει αρμονικά στα ηχοχρώματα της βραδιάς.

“Ταξιδεύοντας με την Ελπίδα” γιατί η μουσική είναι ένας κρίκος στις ψυχές των ανθρώπων, στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου , στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

Εισητηρια στο viva.gr

Comments are closed.