Η Κασέτα του Μελωδία για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

2ος ΚΥΚΛΟΣ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν,
σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας.

Επόμενη Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 22 Οκτωβρίου,
η Κασέτα για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ερμηνεύουν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Βιολέτα Ίκαρη.
Επιμελείται ο Δημήτρης Καρράς.

Κάθε μήνα, στη μουσική σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ξεκινά ο 2ος κύκλος με Κασέτες του Μελωδία, με μια Κασέτα αφιερωμένη στον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Αφορμή για την Κασέτα, η κυκλοφορία του album «Εξακρίβωση» από το Ogdoo Music Group -με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2, με ανέκδοτα ποιήματα του Παύλου Σιδηρόπουλου μελοποιημένα από τον Δημήτρη Καρρά.

Επί σκηνής, οι Δήμητρα Γαλάνη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς και Βιολέτα Ίκαρη, μαζί με τον ίδιο τον Δημήτρη Καρρά, ερμηνεύουν κάποια από τα νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album, καθώς και παλιά, κλασικά τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Η Κασέτα του Μελωδία για τον Παύλο Σιδηρόπουλο θα μεταδοθεί ζωντανά από τον αέρα του Μελωδία 99.2.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 20.00
Στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να παρακολουθήσετε από κοντά την Κασέτα για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, στέλνοντας το εξής γραπτό μήνυμα:

992 (κενό) ονοματεπώνυμο και την απάντηση στην ερώτηση «Σε ποιον είναι αφιερωμένη η Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 22 Οκτωβρίου;» στο 19619

Η κλήρωση των τυχερών που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την Κασέτα, θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος.

Mediatel 0,31€/sms με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20

Δείτε όλες τις Κασέτες του Μελωδία στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube

Comments are closed.