Οι Κασέτες του Μελωδία – Γιώτα Νέγκα

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν,
σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας.

Επόμενη Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 26 Μαρτίου
με τη Γιώτα Νέγκα

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, και με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Γιώτα Νέγκα πατά το rec και παρουσιάζει ζωντανά τη δική της Κασέτα.

Ανεβαίνει στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνει ένα mixtape ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου στις 20.00
Στο live stage του Μελωδία 99.2

 
Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να παρακολουθήσετε από κοντά την Κασέτα της Γιώτας Νέγκα, στέλνοντας το εξής γραπτό μήνυμα:

992 (κενό) ονοματεπώνυμο και την απάντηση στην ερώτηση «Ποιος φτιάχνει την Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 26 Μαρτίου;» στο 19619

Η κλήρωση των τυχερών που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την Κασέτα, θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα.

Mediatel 0,31€/sms με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20

 

Η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει τις εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Άνοδος Live Stage κάθε Σάββατο έως τις 6 Απριλίου.
Λεπτομέρειες εδώ

Δείτε όλες τις Κασέτες του Μελωδία στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube

 

Comments are closed.