Οι Κασέτες του Μελωδία – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου

Η Κασέτα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου αναβλήθηκε εκτάκτως για την Τρίτη 12 Μαρτίου! Οι νικητές που θα την παρακολουθήσουν από κοντά θα ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος, μέρος της Κασέτας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον αέρα του Μελωδία, και φυσικά μετά το live θα αναρτηθεί ολόκληρη στο κανάλι μας στο YouTube. Για περισσότερα #piasemelodia

 ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν,
σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας.

Τρίτη Κασέτα του Μελωδία, με
Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου
την Τρίτη 12 Μαρτίου

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, και με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που συνεχίζονται με επιτυχία, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου πατούν μαζί το rec και παρουσιάζει ζωντανά τη δική τους Κασέτα.

Ανεβαίνουν στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνουν ένα mixtape ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου στις 20.00
Στο live stage του Μελωδία 99.2

Για προσκλήσεις #piasemelodia

 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να παρακολουθήσετε από κοντά την Κασέτα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, στέλνοντας το εξής γραπτό μήνυμα:

992 (κενό) ονοματεπώνυμο και την απάντηση στην ερώτηση «Ποιοι φτιάχνουν την Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 12 Μαρτίου;» στο 19619

Mediatel 0,31€/sms με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Παρασκευή & Σάββατο.
Λεπτομέρειες εδώ

Δείτε όλες τις Κασέτες του Μελωδία στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube

 

 

Comments are closed.