Οι Κασέτες του Μελωδία – Βασίλης Παπακωνσταντίνου

 ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις ΚΑΣΕΤΕΣ που έφτιαξαν,
σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας.

Δεύτερη Κασέτα του Μελωδία, με Βασίλη Παπακωνσταντίνου
την Τρίτη 22 Ιανουαρίου

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία.

Αυτή την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, και με αφορμή τις χειμερινές εμφανίσεις του στο Άνοδος live stage μαζί με τη Γιώτα Νέγκα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πατάει το rec και παρουσιάζει ζωντανά τη δική του Κασέτα.

Ανεβαίνει στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνει ένα mixtape, ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 20.00
Στο live stage του Μελωδία 99.2

Για προσκλήσεις #piasemelodia

Συντονιστείτε στον Μελωδία 99.2 και όταν δώσει την οδηγία ο παραγωγός, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να παρακολουθήσετε την Κασέτα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από κοντά, στέλνοντας το εξής γραπτό μήνυμα:

ΜΕΛΩΔΙΑ (κενό) ονοματεπώνυμο και απάντηση στην ερώτηση «Ποιος φιλοξενείται στην 2η κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 22 Ιανουαρίου» στο 19619

Mediatel 0,31€/sms με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού. Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται στο Άνοδος Live Stage μαζί με τη Γιώτα Νέγκα κάθε Σάββατο από 9 Φεβρουαρίου και για πέντε εβδομάδες.
Λεπτομέρειες εδώ

Δείτε την πρώτη Κασέτα του Μελωδία με τον Φοίβο Δεληβοριά εδώ 

 

 

Comments are closed.