Καινούριος Ντάνι Μπόιλ στην ταράτσα του Άνεσις

Ένας από τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους της πόλης βρίσκεται στους Αμπελόκηπους. Φέτος, ο Μελωδία 99.2 σάς περιμένει στην ταράτσα του Άνεσις.

Συντονιστείτε στον αέρα του Μελωδία για λεπτομέρειες και προσκλήσεις για τις προβολές.

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου - 3 Ιουλίου, δείτε την ταινία "Yesterday"

Κάποτε, όλοι ήξεραν τους Βeatles. Tώρα πια, μόνο ο Τζακ θυμάται τα τραγούδια τους και για κάποιο λόγο, θα κάνει μεγάλη επιτυχία σαν μουσικοσυνθέτης. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ-σκηνοθέτη Nτάνι Μπόιλ (“Slumdog Millionaire”, “Trainspotting”, “28 Mέρες Μετά”) και τον σεναριογράφο Ρίτσαρντ Κέρτις («Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», “Love Actually”, “Notting Hill”) έρχεται μία rock-n-roll κομεντί για τη μουσική, τα όνειρα, την φιλία και την αγάπη, μέσα από το δρόμο που στρώνει η μουσική των Beatles.

O Tζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ) είναι ένας αποτυχημένος τραγουδοποιός σε ένα Αγγλικό προάστιο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Τα όνειρά του ξεθωριάζουν παρά την στήριξη της παιδικής του φίλης, Έλι. Ξαφνικά, μετά από ένα παράξενο ατύχημα, συμβαίνει ένα παγκόσμιο blackout. Ο Τζακ θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ και κανείς δεν τους θυμάται.

 

Comments are closed.