Λαϊκό Μαγαζί και τον Φεβρουάριο στον Σταυρό του Νότου

ΛΑΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΜΟΝΟ για 3 Τετάρτες ακόμα
στον Σταυρό του Νότου Plus+

Τρεις Τετάρτες μένουν ακόμα για το σχήμα που έκανε τη μουσική διαφορά τον φετινό χειμώνα. Το Λαϊκό Μαγαζί είναι η μεγάλη λαϊκή ορχήστρα που σπάνια συναντάμε στο σήμερα.
Στις 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου η δεκαμελής παρέα ενώνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus+ για τρεις τελευταίες φορές τις δυνάμεις της πριν αυτή η επιτυχημένη σύμπραξη περάσει στην ιστορία.

Όταν ενώνεις το μπουζούκι του Μανώλη Πάππου, το βιολί και τη φωνή του Φώτη Σιώτα, τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της εποχής μας, Ιουλία Καραπατάκη, Ανατολή Μαργιόλα και Βασίλης Προδρόμου με τον πιανίστα, λαουτέρη και συνθέτη Δημήτρη Σίντο, τον δεξιοτέχνη του ακορντεόν Ντάσο Κούρτι και τους τρεις δεξιοτέχνες: Γιώργος Φουντούκο στην κιθάρα, Μιχάλη Δάρμα στο κοντραμπάσο και Μιχάλη Μπακάλη στα κρουστά έχεις το πιο αυθεντικό Λαικό Μαγαζί.

Στην παρέα τους και ο Γιάννης Μπαξεβάνης, συνοδοιπόρος με πολλά χιλιόμετρα σε στούντιο και συναυλίες που θα είναι στην επιμέλεια του ήχου.

Στο Λαικό Μαγαζί ακούμε Στέλιο Καζαντζίδη, Βασίλη Τσιτσάνη, Βίκυ Μοσχολιού, Άκη Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Στράτο Διονυσίου, Γιώργο Ζαμπέτα και τους υπόλοιπους ογκόλιθους του λαϊκού μας τραγουδιού.

Όταν οι καλύτεροι, τραγουδούν τα καλύτερα.....

"Λαϊκο Μαγαζί" – Κάθε Τετάρτη στο Σταυρό του Νότου Plus+

ΛΑΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ
Συνεχίζει κάθε Τετάρτη και τον Φεβρουάριο

Σταυρός του Νότου Plus+

Συμμετέχουν:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΠΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ, ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΓΙΟΛΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΤΟΣ, DASHO KURTI, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΡΜΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ

Ώρα έναρξης: 22.00
Εισιτήρια
Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 9226975
viva.gr

Φωτογραφίες - Video: Δημήτρης Μακρής

Comments are closed.