Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος για δύο βραδιές στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι.

Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο δεξιοτέχνγς του μπουζουκιού και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος συναντιούνται στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι στο χαμάμ της πόλης για δύο Παρασκευές 18 και 25 Μαϊου.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Ο Γεράσιμος ξεχώρισε για τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι ενώ μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι «Θάλασσα τα μάτια σου» σε μουσική Γιώργου Μουκίδη.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Ψυχή του συγκροτήματος «Τα Παιδιά απ' την Πάτρα» με πολλούς δίσκους και συνεργασίες με μεγάλες φωνές - ΡίταΣακελλαρίου, Σταμάτης Κόκοτας, Θέμης Αδαμαντίδης, Δούκισσα - ο Χρήστος νΠαπαδόπουλος έγραψε 250 soundtrack, μουσικές για πολλά τηλεοπτικά σίριαλ και επτά ταινίες μεγάλου μήκους ( Φίλα με, Αρχιπέλαγος κ.α)

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο ΧρήστοςΠαπαδόπουλος μετά τις εμφανίσεις τους θα συνεργαστούν για ένα καινούργιο δίσκο με όμορφα λαϊκά τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνου Στρατή.

Comments are closed.