Ο Μελωδία 99.2 σας προσκαλεί στο Public Συντάγματος

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4, ζούμε μαζί την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων… με τους Burger Project σε μια γιορτινή παιδική παράσταση, με παραμυθένιους ήρωες, αγαπημένους καλλιτέχνες, και τον Άη Βασίλη που φωτογραφίζεται μαζί μας σε έναν εντυπωσιακό θρόνο.

Επειδή Χριστούγεννα σημαίνει Public, δίνουμε ραντεβού στο Public Συντάγματος.

Η μαγεία των γιορτών ξεκινά @ Public Συντάγματος
Όσο κι αν γκρινιάζουμε σχεδόν όλο τον χρόνο για τις ασχήμιες της Αθήνας, μόλις φτάσει ο Δεκέμβρης και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια πάρουν τη θέση τους σε δέντρα, δρόμους και πλατείες, το κέντρο της πόλης μεταμορφώνεται. Όλες οι λεπτομέρειες, που τον υπόλοιπο καιρό μπορεί να έδειχναν ενοχλητικές, με το φως από τα λαμπιόνια παίρνουν αλλιώτικη όψη.

Μια βόλτα αρκεί: Μοναστηράκι, Αγορά, οι στολισμένες βιτρίνες της Ερμού και τα προσεγμένα ξενοδοχεία συνθέτουν ένα γιορτινό φωτογραφικό κάδρο με το Σύνταγμα κάθε τέτοια εποχή να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα – εκεί, άλλωστε, χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Φέτος την παράσταση πέριξ της πλατείας κλέβει δικαιωματικά το Public Συντάγματος. Το πενταόροφο κατάστημα ντύθηκε… χριστουγεννιάτικο με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς φωτίστηκε ώστε να θυμίζει ένα μεγάλο, λαμπερό δώρο. Ένας στολισμός μοναδικός, που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Χιλιάδες λαμπιόνια έχουν αγκαλιάσει το κτήριο φωτίζοντας ολόκληρη την πλατεία. Αυτά στο εξωτερικό, γιατί περνώντας τις πόρτες του Public ξεκινούν αμέτρητες εκπλήξεις…

Για όσους, λοιπόν, ανυπομονούμε να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών, το Public, μαζί με τον Μελωδία 99.2, προετοίμασαν την πιο κεφάτη χριστουγεννιάτικη γιορτή, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου απο τις 11:00 το πρωί έως τις 16.00, που θα εξελίσσεται σε όλους τους ορόφους του καταστήματος στο Σύνταγμα. Όλο το Public μια μεγάλη γιορτή!

Κρατήστε σημειώσεις:
Με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί, με ήρωες παραμυθιών μοιρασμένους σε όλους τους ορόφους, στην είσοδο περιμένει η Βασίλισσα των Χριστουγέννων να μοιράσει λίγη από τη μαγεία των ημερών, αλλά και ο Αγ. Βασίλης στον πιο λαμπερό θρόνο της πόλης. Ενώ συνεχίζοντας τη βόλτα σας σε κάθε όροφο θα σας υποδέχεται κάποιος άλλος ήρωας. Φτάνοντας στο σαλόνι του βιβλίου, στον τρίτο όροφο, θα δίνει γιορτινό κλίμα ο Μελωδία 99.2 και ο Δημήτρης Βραχνός, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους. Το χριστουγεννιάτικο αυτό πάρτι θα κλείσει μουσικά, χάρη στους Burger Project, στις 14:30 με την παιδική τους παράσταση!

Ανυπομονείς να ζήσεις τη μαγεία των γιορτών; Σε περιμένουμε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Public Συντάγματος!

Facebook event 

 

Comments are closed.