Ο Μελωδία 99.2 στον φιλανθρωπικό μαραθώνιο “No Finish Line”

O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός μαραθώνιος αγώνας του κόσμου, το “NO FINISH LINE”, διεξάγεται στην Αθήνα για 3η συνεχή χρονιά από 10 έως 14 Απριλίου 2019, με την οργανωτική ευθύνη του NFL International και σε συνεργασία με τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ερμής 1877 και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το “NO FINISH LINE” είναι φιλανθρωπικός αγώνας 90 συνεχόμενων ωρών, όπου τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό. Είναι αγώνας χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, του οποίου τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα (μισό ευρώ ανά χιλιόμετρο) για να στηριχθεί το έργο της ένωσης παιδικών ιδρυμάτων και συλλόγων “Μαζί για το Παιδί”.

Ο Μελωδία 99.2 θα είναι εκεί, Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7 το απόγευμα με τη Δήμητρα Τερρανόβα και την Κυριακή 14 Απριλίου από τις 9 το πρωί με τον Δημήτρη Βραχνό, και τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και στην 2η διοργάνωση το 2018, καταγράφηκαν 95,295 χιλιόμετρα από 10,178 συμμετέχοντες, που σε σχέση με το 2017 ήταν 82% αύξηση στις συμμετοχές και 94% αύξηση στα χιλιόμετρα και στην δωρεά, η οποία έφτασε στο εντυπωσιακό ποσό των 47,647.5 ευρώ!

Στο “NO FINISH LINE” όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ό,τι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και όποιες ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με αυτόν τον τρόπο να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το “NO FINISH LINE” της Αθήνας φιλοξενείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ημέρα έναρξης του αγώνα την Τετάρτη 10 Απριλίου ώρα 19:00 και λήξη μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 14 Απριλίου ώρα 13:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

ΤΟ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”

Το “Μαζί για το Παιδί” ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για την Ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται ισότιμα για την ευημερία περισσότερων από 40.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Τα σωματεία και ιδρύματα της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” είναι τα εξής:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον», Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατα του Νεανικού Διαβήτη «Π.Ε.Α.Ν.Δ.», Οι Φίλοι του Παιδιού, «ΠΝΟΗ» Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας «Η Μέριμνα».

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κατά τη διάρκεια του 90ωρου φιλανθρωπικού αγώνα “NO FINISH LINE ATHENS” από φέτος διεξάγονται και τρείς παράλληλοι αλλά ξεχωριστοί στο είδος τους αγώνες, ο κλασικός μαραθώνιος 42,195μ. την Παρασκευή 12 Απριλίου, ο 24ωρος υπερμαραθώνιος το Σάββατο 13 Απριλίου και ο οικογενειακός αγώνας μίας ώρας την Κυριακή 14 Απριλίου.

24h ULTRA RACE

Ο 24ωρος υπερμαραθώνιος αγώνας θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ημέρα έναρξης το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 10:00 και ημέρα λήξης την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10:00.

MARATHON RACE

Ο κλασικός μαραθώνιος αγώνας του NFL Athens θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά την Παρασκευή 12 Απριλίου και με ώρα έναρξης 19:00 λίγο πρίν τη δύση του ηλίου στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα είναι ο πρώτος νυχτερινός μαραθώνιος αγώνας δρόμου 42,195μ. στην Ελλάδα.

FAMILY RACE

Ο οικογενειακός αγώνας της μίας ώρας Family Race θα διεξαχθεί επίσης για πρώτη φορά την Κυριακή 14 Απριλίου με ώρα έναρξης 11:00 και λήξης 12:00.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο nflathens.gr

και στα Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

 

Comments are closed.