Ο Μελωδία αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, 5 Νοεμβρίου 1956 - 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μελωδία 99.2 αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ακούμε όλη μέρα τραγούδια του που ερμήνευσε ο ίδιος και όσα έδωσε σε άλλους. Στις 10 το βράδυ, στον αέρα μας η Κασέτα που έφτιαξαν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου για τον Μελωδία και τους ακροατές του, τον Μάρτιο του 2019.

Ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Στα 20 του σχημάτισε το συγκρότημα P.L.J. το οποίο το 1983 μετονομάστηκε σε Τερμίτες. Το 1989 ξεκινά η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτη και ερμηνευτή.

Η ζωή μας σε τραγούδια: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Τερμίτες - δισκογραφία

Armageddon (1982)
Τερμίτες (1983)
Αμαρτωλή Μαρία (1984)
Τσιμεντένια τραίνα (1986)
Τερμίτες στο Λυκαβηττό (1987)
Περιμένοντας τη βροχή (1988)
Η συναυλία - live (2000)

Προσωπική δισκογραφία

Ο Μαγαπάς και η Σαγαπώ (1989)
Διδυμότειχο Blues (1991)
Ρίξε Κόκκινο Στην Νύχτα (1993)
Η Νύχτα Θα Το Πει (1994)
Παράθυρα Που Κούρασε Η Θέα (1995)
Παυσίλυπον (1997)
Έτσι Δραπετεύω Από Τις Παρέες (1999)
Ένας κι Ένας (2000)
Το Διάλειμμα Κρατάει Δυο Ζωές (2001)
Στο Αφιερώνω (2003)
Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ (2004)
Αλκυονίδες Μέρες (2005)
Ήρωες με Καρμπόν (2006)
Τόσα χρόνια μια ανάσα (2007)
Η Ενοχή των Αμνών (2010)
Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο (2012)
Μία τρύπα στον καιρό … κύριε Μάνο (2014)
Άλλαξαν πολλά (2017)

Comments are closed.