Ο Μελωδία σας ταξιδεύει στην Άνδρο

Μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο στην Άνδρο και στο ξενοδοχείο Περράκης και τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας από την Fast Ferries.

Το ξενοδοχείο Περράκης σας καλωσορίζει σε μια μοναδική τοποθεσία με δύο υπέροχες παραλίες, στην Ακτή Κυπρί, στην Άνδρο. Σε ένα από τα πιο ξεχωριστά νησιά των Κυκλάδων κι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στην Άνδρο. Σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και ιδιαίτερο μεράκι στη φιλοξενία. Στην ακτή Κυπρί και στο ξενοδοχείο Περράκης θα απολαύστε βουτιές στην πισίνα, χαλάρωση στο beach bar, μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο Cyclades. Προσωπικό που κατέχει και προσφέρει απλόχερα, γνήσια ελληνική φιλοξενία. Το ξενοδοχείο Περράκης είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές.

Ξενοδοχείο Περράκης
Κυπρί, 84501 – Άνδρος, Κυκλάδες
Τ: 2282071456 | Φ: 2282071459
www. hotelperrakis.com

Τα τελευταία χρόνια η Fast Ferries αναπτύσσεται δυναμικά αναβαθμίζοντας σε σημαντικό βαθμό την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ραφήνας με τα νησιά της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, με τα πλοία της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. και FAST FERRIES ANDROS.
Το FAST FERRIES ANDROS πλαισίωσε το στόλο της εταιρίας τον Αύγουστο του 2015 προσφέροντας ακόμη περισσότερα δρομολόγια, ενώ από το 2016 η Fast Ferries προσέθεσε στους προορισμούς τους και τη Νάξο.
Δείτε όλα τα πλοία και τα δρομολόγια της εταιρίας στο www.fastferries.com.gr.

Comments are closed.