ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ
2ος ΚΥΚΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2 και τους ακροατές του.
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε τη δική του Κασέτα μπροστά σε τυχερούς ακροατές.
Απολαύστε ολόκληρη την Κασέτα του Γιάννη Κότσιρα
...ή δείτε όλα τα τραγούδια της Κασέτας του Γιάννη Κότσιρα σε ένα playlist
Κάθε μήνα, στη μουσική σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2.
Τις Κασέτες του Μελωδία παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σταματίου (nothingbutheart.gr)
Εγγραφείτε στο κανάλι του Μελωδία 99.2 στο YouTube ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες Κασέτες του Μελωδία.
Δείτε περισσότερες Κασέτες του Μελωδία
Η συλλογή με τις Κασέτες του Μελωδία μεγαλώνει και υποδέχεται την Κασέτα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, την Τρίτη 21 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.
Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα
Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασαν ζωντανά τη δική τους Κασέτα