Οι Κασέτες του Μελωδία 99.2 – Κασέτα Καλοκαίρι ‘19: Ρεμπέτικα

Η προπώληση ξεκίνησε!

Οι καλοκαιρινές Kασέτες του Μελωδία 99.2 είναι αφιερωμένες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η πρώτη Kασέτα είναι γεμάτη ρεμπέτικα.

Ο Μελωδία 99.2 αναθέτει στον μουσικό, ερευνητή και δάσκαλο Δημήτρη Μυστακίδη να φτιάξει μια κασέτα με τραγούδια που καθόρισαν το ελληνικό ρεπερτόριο – τραγούδια που γράφτηκαν πηγαία, από ευφυείς λαϊκούς καλλιτέχνες και μιλούν για το «τσαλάκωμα», τα λάθη, τις αδυναμίες μας, υπενθυμίζοντάς μας πως το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης κρύβεται στις διαχρονικές ατέλειές της.

Επί σκηνής αγαπημένοι ερμηνευτές, ανάμεσά τους η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελένη Βιτάλη, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αναλαμβάνουν να φωτίσουν αυτή την ξεχωριστή Κασέτα.

Μείνετε συντονισμένοι στον Μελωδία 99.2 και το melodia.gr για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συναυλία και την προπώληση.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Μυστακίδης / Fishbowl Music Tank
Επιμέλεια παραγωγής: Frontstage / Μελωδία 99.2

Προπώληση: ticketmaster.grgreekfestival.gr, στα καταστήματα Public και στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου)

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 55€, Ζώνη Α: 45€, Ζώνη Β: 35€, Ζώνη Γ: 30€, Άνω διάζωμα-θέσεις χωρίς αρίθμηση: 20€ | 15€ φοιτητικό, Aνέργων από 15€ (διαθέσιμα μόνο από τα εκδοτήρια ΕΦ - Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), ΑμεΑ: 15€ κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr

 

Comments are closed.