Βιολέτα Ίκαρη “Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”

Παρουσίαση δίσκου
Βιολέτα Ίκαρη
«Έλα και ράγισε τον κόσμο μου»
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 9μμ, στο Café του Public Συντάγματος.

Τα Public παρουσιάζουν το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Βιολέτας Ίκαρη με τίτλο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Feelgood Records με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2.

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 9μμ, στο Café του Public Συντάγματος.

Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Τσάμπρας, Αντώνης Μποσκοΐτης, Βάνα Δαφέρμου, Νίκος Μακράκης και η Βιολέτα Ίκαρη.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Κωνσταντίνα Βαρσάμη.

Στο πιάνο ο Δημήτρης Σίντος.

Είσοδος ελεύθερη.

Η Βιολέτα είναι μία τραγουδίστρια που με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής της και τις σπουδαίες ερμηνείες της, εντυπωσιάζει από το πρώτο άκουσμα.

Η πρώτη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία της Βιολέτας Ίκαρη ήταν το ομότιτλο single «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και έκτοτε έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκ. προβολές στο YouTube.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στη μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το «Όλοι μαζί μπορούμε» με αποτέλεσμα τις πολύ επιτυχημένες προσωπικές της εμφανίσεις, αλλά κυρίως τις σημαντικές συνεργασίες που ακολούθησαν.

Το καλοκαίρι του 2018 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα και με τον Διονύση Σαββόπουλο στις καλοκαιρινές τους περιοδείες, ενώ συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και επιμελήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας.

Το ίδιο διάστημα κυκλοφόρησαν τα τραγούδια της «Το μαύρο» και «Σειρήνα» τα οποία αγαπήθηκαν εξίσου από το ραδιοφωνικό κοινό και συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν νέοι και παλαιότεροι δημιουργοί που με αγάπη δημιούργησαν 12 όμορφα τραγούδια, για την μοναδική φωνή της Βιολέτας.

Μουσική έγραψαν ο Δημήτρης Γλέζος, ο Απόστολος Ρίζος, ο Βαγγέλης Μαχαίρας, ο Σταύρος Τσουμάνης και σε δύο τραγούδια η Βιολέτα Ίκαρη, ενώ τους στίχους έχουν γράψει ο Αντώνης Κατσαμάς, η Σταυρούλα Παγώνα, η Τασία Δικοπούλου, η Νάντια Δουλαβέρα, ο Αργύρης Χατζηνάκης, η Τάμμυ Τσέκου και η Σμαρώ Παπαδοπούλου.

Οι τραγουδοποιοί Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Σούλης Λιάκος συμμετέχουν επίσης με τρία τραγούδια ενώ στο τραγούδι «Απέραντη ερημιά» συμμετέχει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Σήμερα, η Βιολέτα Ίκαρη παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εμφανίσεις της στο «Ίλιον Plus» με την Ελένη Βιτάλη και τους Τζουμ, μετά από τη συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο και την Λίνα Νικολακοπούλου στο «Άλσος».

Χρήσιμα links:

Βιολέτα Ίκαρη Official Facebook Page

Έλα και ράγισε τον κόσμο μου // Official Audio Release https://youtu.be/oez6aLmpO_E

To μαύρο // Official Audio Release https://youtu.be/TzwF1ArQAOM

Το μαύρο // Video Clip https://youtu.be/LaocPfM_QdQ

Σειρήνα // Official Audio Release https://youtu.be/XBHBYLiGeeI

Comments are closed.