Ζουγανέλης, Δήμου, Παπαδόπουλος, Τσακνής στην Οδό Λυσίου

Μια δυνατή φιλία ένωσε δυνάμεις και έκανε πρεμιέρα στη νέα μουσική σκηνή της πόλης την «Οδό Λυσίου»!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης,  η Ελένη Δήμου, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Διονύσης Τσακνής ανέβηκαν με το δεξί στη σκηνή της Οδού Λυσίου και με ένα διαδραστικό live ταξίδεψαν τους θεατές, από τις προσωπικές μεγάλες τους επιτυχίες έως τα αγαπημένα τραγούδια άλλων, που οι ίδιοι λατρεύουν να ερμηνεύουν.

Στην πρεμιέρα τους ο ένας καλλιτέχνης διαδεχόταν τον άλλον επί σκηνής, ο ένας πείραζε τον άλλον, και οι τέσσερεις μαζί έστησαν ένα πρόγραμμα που μόνο φίλοι καρδιάς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν. Οι τέσσερεις φίλοι με αστείρευτη διάθεση, κέφι και όρεξη επί τέσσερεις ώρες τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα σε ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα!

Η φοβερή «τετράδα» συνεχίζει ακάθεκτη στην «Οδό Λυσίου» όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου!

Η «Οδός Λυσίου»  βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά στενά της Πλάκας, στην ωραιότερη γειτονιά του ιστορικού κέντρου. Εκεί έχει στηθεί από την αρχή ένα νέο μουσικό στέκι! Σε μία περιοχή που ταυτίστηκε με τη ζωντανή μουσική και ανέδειξε νέους μουσικούς και καλλιτεχνικά ρεύματα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο…

…και έτσι η μουσική επέστρεψε στην καρδιά της πόλης!

Η  «Οδός Λυσίου» είναι ένας χώρος σύγχρονος, άνετος και φιλικός, με τεχνολογική υποδομή που μπορεί να καλύψει και τις υψηλότερες καλλιτεχνικές απαιτήσεις.

Στην «Οδό Λυσίου» λοιπόν.
Εκεί όπου η μουσική θα αποκτήσει ένα φιλόξενο σημείο αναφοράς.
Εκεί όπου το τραγούδι και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν. Μία νέα αρχή για όλους!

«Οδός Λυσίου»
Με ελληνικό ρεπερτόριο. Με πλούσιο πρόγραμμα. Με πολλά - πολλά σχέδια. Με όρεξη. Με κέφι. Και με όραμα.

«Οδός Λυσίου»
Στον πιο μελωδικό δρόμο της πόλης.
Στο πιο ζωντανό σημείο της Αθήνας.

Ώρα Έναρξης: 22:30

Τιμές: 15 ευρώ με μπύρα, κρασί ή ποτό στο bar | 70 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα | 140 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η «Οδός Λυσίου» βρίσκεται στην Λυσίου και Μνησικλέους 22 στην Πλάκα στο κέντρο της Αθήνας και το Τηλέφωνο είναι  210 32 35 318

 

Comments are closed.