Η μέθοδος των τριών: σειρές, νέοι καλλιτέχνες, πράγματα που ξεχωρίζουν στη Μαρίζα Ρίζου από τον Δημήτρη Βραχνό

3 τηλεοπτικές σειρές που πρόσφατα έκαναν την τηλεόραση λίγο πιο ενδιαφέρουσα

Morning Show: ηΤζένιφερ Άνιστον κι η Ρίζ Γουίδερσπουν εκφράζουν τις δύο κυρίαρχες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους θεωρίες επιβίωσης στον κόσμο των μήντια με αφορμή ένα σκάνδαλο στην εποχή του #metoo. (Apple tv)

Atypical: ο έφηβος πρωταγωνιστής που ανήκει στο φάσμα, μας βοηθά να δούμε τα «νευροτυπικά» αυτονόητα με νέα ματιά. (Netflix)

Grace and Frankie: το έξυπνο χιούμορ σε συνδυασμό με το εκτόπισμα της φιλελεύθερης Τζέιν Φόντα και της μποέμισσας Λίλι Τόμλιν, γίνεται η αφορμή να στραφεί η προσοχή μας στην τρίτη ηλικία που εντέχνως αποφεύγει η μαζική κουλτούρα των ημερών μας. Έστω κι αν παρουσιάζεται μέσα από μια λαμπερή καλιφορνέζικη εκδοχή. (Netflix)

3 περιπτώσεις καλλιτεχνών που προτείνουμε να ανακαλύψετε στις επόμενες εξόδους.

Αλέξανδρος Κτιστάκης: τον γνωρίσαμε στις συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Από τις σπάνιες περιπτώσεις νέων καλλιτεχνών που συνδυάζουν δωρική παρουσία και εκρηκτική ενέργεια επί σκηνής. Ακούστε πως έχει ερμηνεύσει την Ουρά του Αλόγου.

Usurum: το συγκρότημα που διαχειρίζεται τις μουσικές ανησυχίες του μέσα από μία ποιητική ευαισθησία δημιουργεί πάντα μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία συνδυάζοντας παράδοση και δύση. Εξαιρετική ιδέα να φιλοξενήσουν πρόσφατα την drag εικαστικό imiterasu επί σκηνής.

Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: τα αδέλφια που μελοποιούν αγαπημένα τους ποιήματα κερδίζουν διαρκώς τις εντυπώσεις με τις ευφάνταστες προσεγγίσεις τους σε μεγάλη γκάμα ποιημάτων. Τώρα μελοποιούν Ρεμπώ μέσα από δρόμους του Ρεμπέτικου. Εξ ου και το λογοπαίγνιο «Ρεμπώτικα».

3 ωραίες λεπτομέρειες από τις εμφανίσεις της Μαρίζας Ρίζου στον Σταυρό του Νότου

Επιστρατεύοντας πηγαίο χιούμορ που παραπέμπει σε stand-up comedy κρατά το κοινό σε εγρήγορση.

Δομεί το πρόγραμμά της με χειρουργική ισορροπία ανάμεσα σε διασκευές και δικά της τραγούδια.

Προβάλλει όλο και περισσότερο την ευαίσθητη πλευρά της. Τα τραγούδια «Κάποιος να με σύρει» και «Πόσο Βλάκας» αποτελούν δύο από τις πολύ δυνατές στιγμές του προγράμματός της.


Περισσότερες Λεπτομέρειες 

 

 

Χριστίνα Βίδου 7:00πμ - 10:00πμ
Ακούμε Τώρα
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
Μόλις Ακούσαμε
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ
ΒΟΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Η ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Συνδεθείτε στο melodia.gr