Κάθε μήνα, στη μουσική σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2.
Απολαύστε όλες τις Κασέτες του Μελωδία μέχρι στιγμής, και μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια.
Ο Μελωδία 99.2 παρουσιάζει την Κασέτα του Γιώργου Νταλάρα. Πιάσε Μελωδία.
Πρεμιέρα 3ου κύκλου με Κασέτες του Μελωδία με τον Ορφέα Περίδη να παρουσιάζει ζωντανά τη δική του Κασέτα στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2
Οι Κασέτες του Μελωδία προσαρμόζονται στις νέες -προσωρινές- συνθήκες, και εκπέμπουν "Από Σπίτι". Δείτε την Κασέτα από Σπίτι της Ρίτας Αντωνοπούλου.
Οι Κασέτες του Μελωδία προσαρμόζονται στις νέες -προσωρινές- συνθήκες, και εκπέμπουν "Από Σπίτι". Δείτε την Κασέτα από Σπίτι της Φωτεινής Βελεσιώτου
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε τη δική του Κασέτα μπροστά σε τυχερούς ακροατές του Μελωδία 99.2
Καλεσμένη στις Κασέτες του Μελωδία 99.2 την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, η Monika εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα.
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Φοίβος Δεληβιριάς και ο Δημήτρης Καρράς, εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασαν ζωντανά μια Κασέτα αφιερωμένη στον Παύλο Σιδηρόπουλο.
Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, η Φωτεινή Βελεσιώτου εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα
Μια γιορτή για το Ρεμπέτικο τραγούδι από τον Μελωδία 99.2, με τη συμμετοχή μεγάλων φωνών και την υπογραφή του Δημήτρη Μυστακίδη, κάτω από την Ακρόπολη.
Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα
Την Τρίτη 18 Απριλίου 2019 ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική του Κασέτα.
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 η Γιώτα Νέγκα εμφανίστηκε στο live stage του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα.
Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασαν ζωντανά τη δική τους Κασέτα
Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε στο live stage του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική του Κασέτα.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν, σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας. Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε με τον Φοίβο Δεληβοριά την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018. Ο αγαπημένος δημιουργός εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του σταθμού και παρουσίασε μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών την Κασέτα που έφτιαξε ειδικά για τον Μελωδία 99.2.