Γιώργος Καζαντζής “Εφ’ όλης της ύλης” στο Μέγαρο Μουσικής

Γιώργος Καζαντζής - εφ’ όλης της ύλης

Μια μοναδική συναυλία

στο

 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – Αίθουσα Χρήστου Λαμπράκη

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου  -  Ώρα 20.30

 

Γιώργος Καζαντζής, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς. Δημιουργικός και πολυγραφότατος, με συνθέσεις και τραγούδια που αγαπάμε κι έναν πολύ προσωπικό ήχο, έρχεται στο Μέγαρο, για μια μοναδική και εντελώς προσωπική συναυλία, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Η συναυλία του Γιώργου Καζαντζή -  εφ’ όλης της ύλης  περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια και οργανικά κομμάτια από τη μέχρι σήμερα δισκογραφική του πορεία τα οποία θα ερμηνεύσουν:

Γιώργος Νταλάρας
Μίλτος Πασχαλίδης
Φωτεινή Βελεσιώτου
Λιζέτα Καλημέρη

 

Το πρόγραμμα της συναυλίας ξεκινά με την Κική Δημουλά να διαβάζει από βίντεο τα ποιήματά της  «Μαύρη γραβάτα», «Χαίρε ποτέ» και την ορχήστρα να τη συνοδεύει με το οργανικό κομμάτι «Ναντίν» από τη δισκογραφική τους δουλειά Μικρή σουίτα.

Στη συνέχεια οι μεγάλοι καλλιτέχνες, συνεργάτες του Γιώργου Καζαντζή
θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη όπως: “Μέλισσες”, Ήτανε αέρας”, “Μυστικό”, “Χειμωνανθός”, “Το πέταγμά σου”, “Φωτιά κι αλμύρα”, “Σαν καταιγίδα”, “Κατάρτι κι ατμός”, “Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος”  κ.ά. , ενώ η τραγουδιστική ροή θα εμπλουτιστεί μελωδικά με την οργανική του σύνθεση “Βαλς της ουτοπίας”.

Η συναυλία θα συνεχιστεί με τραγούδια του συνθέτη σε στίχους Μάνου Ελευθερίου από τη δισκογραφική τους συνεργασία και θα κλείσει με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ως αφιέρωμα στους δύο αυτούς Μεγάλους δημιουργούς με τους οποίους ο Γιώργος Καζαντζής υπήρξε συνεργάτης και στενός φίλος.

Γιώργος Καζαντζής  έχει γράψει μουσική για το θέατρο και για μερικές από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές σειρές. Φέτος απολαμβάνουμε τις αγαπημένες και πολύ επιτυχημένες δικές του Μέλισσες που με μοναδικό τρόπο ερμήνευσε η Φωτεινή Βελεσιώτου στη νέα σειρά του Αντέννα Άγριες Μέλισσες κι έχει καταθέσει στη δισκογραφία μεγάλα τραγούδια.

Η ορχήστρα αποτελείται από τα εξής όργανα: Τύμπανα, Ακουστική Κιθάρα, Κλασική Κιθάρα, Πιάνο, Κοντραμπάσο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Μαντολίνο, Κουαρτέτο εγχόρδων.

 

Ταυτότητα συναυλίας

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Γιώργος Καζαντζής -  εφ’ όλης της ύλης
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου / Ώρα 20.30
Αίθουσα Χρήστου Λαμπράκη

Τιμές εισιτηρίων:

Μαθητές, φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ: € 15
Ζώνη Ε: € 25
Ζώνη Δ: € 30
Ζώνη Γ: € 35
Ζώνη Β: € 40
Ζώνη Α: € 45
Διακεκριμένη Ζώνη: € 50

Προπώληση:
Στο site του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών:  https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2376&showid=5127#5127

τηλ.: 2107282333

και σε όλα τα καταστήματα Public

Η Δισκοθήκη του Μελωδία Μεσάνυχτα - 7:00πμ
Ακούμε Τώρα
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
Μόλις Ακούσαμε
ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΑΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΕΞΩΤΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ PENNY & THE SWINGING CATS
ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συνδεθείτε στο melodia.gr