Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Σπέτσες - Σάββατο 9 Ιουλίου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

“Και μείναμε άνθρωποι»

Σπέτσες, 9 Ιουλίου 2022

Ανοιχτό θέατρο της Αναργύρειου & Κοργιαλένιου Σχολής

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μία συναυλία ενίσχυσης του Sea Shepherd Ελλάδας

Πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της, αμέτρητες συναυλίες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα πλέον σημαντικά θέατρα και όπερες του κόσμου. Εκρηκτική́, δυναμική́, τρυφερή́, καθηλώνει με την ερμηνεία της, αλλά́ και ξεσηκώνει με το μεσογειακό́της ταπεραμέντο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τρία καινούργια τραγούδια («Νικητές – χαμένοι», «Φως», «Μείναμε άνθρωποι») αλλά και με νέες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών της που έχουν αφήσει έντονο το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, έρχεται στο ανοιχτό θέατρο της Αναργύρειου & Κοργιαλένιου Σχολής Σπετσών στις 9 Ιουλίου και ώρα 21:15 για ενώσει την αισθαντικότητα της φωνής της με την ασύλληπτη ομορφιά του τοπίου.

Τη συντροφεύουν οι μουσικοί Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Τάκης Βασιλείου (ντραμς, κρουστά) και
Σοφία Ευκλείδου (τσέλο). Στην ηχοληψία, ο Ζαχαρίας Σταμούλος και στους φωτισμούς, ο Δημήτρης Λάιος.

Η συναυλία πραγματοποιείται για την οικονομική υποστήριξη και εθνική ευαισθητοποίηση για το ελληνικό τμήμα του οργανισμού για την προστασία της βιοποικιλότητας της θάλασσας Sea Shepherd.

Sea Shepherd Global 
Η Sea Shepherd είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη σωτηρία των θαλασσών που, με διεθνή στόλο δώδεκα πλοίων και με αρκετά μικρότερα σκάφη, επτά από τα οποία διαχειρίζεται η Sea Shepherd Global, συμμετέχει σε εκστρατείες άμεσης δράσης για την υπεράσπιση της άγριας ζωής και τη διατήρηση και την προστασία των θαλασσών και των ωκεανών του κόσμου από την παράνομη εκμετάλλευση και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Η Sea Shepherd, που ιδρύθηκε το 1977, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας των θαλασσών, εργαζόμενη για την τήρηση των εντολών του Παγκόσμιου Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τη Φύση. Στο παρελθόν, ήταν οργάνωση περισσότερο γνωστή για τις εκστρατείες κατά του κυνηγιού της φάλαινας στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Σήμερα, η Sea Shepherd είναι περισσότερο γνωστή για την άμεση και ενεργό συμμετοχή της στην αποκάλυψη και την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων τόσο στην ανοιχτή θάλασσα όσο και στα χωρικά ύδατα των κρατών. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών και των ερευνητικών εργασιών της που τεκμηριώνουν την παρανομία και τη μη συμμόρφωση, η Sea Shepherd διασυνδέεται με
πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της Interpol. Επίσης, είναι ανεκτίμητος εταίρος όλο και περισσότερων κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Sea Shepherd Greece
Υπό την διεύθυνση της Sea Shepherd Global και για πρώτη φορά στις ελληνικές θάλασσες, η εκστρατεία Monachus Defense Campaign ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022. Η εκστρατεία αυτή έχει στόχο να βοηθήσει τις τοπικές αρχές στην προστασία της Μεσογειακής Φώκιας Monachus – Monachus στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Αλοννήσου στις Βόρειες Σποράδες, που είναι η μεγαλύτερη προστατευόμενη θαλάσσια περιοχή στην Ευρώπη.

Πληροφορίες:
Εισιτήρια διατίθενται από τη viva.gr
Γενική είσοδος: 15 €
Γίνε υποστηρικτής: 65 € (ζώνη VIP B)
Γίνε χορηγός: 100 € (ζώνη VIP A + πάρτι μετά τη συναυλία)
Ανοιχτό Θέατρο της Αναργυρείου και της Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες της Sea Shepherd Ελλάδας.
 

Η Δισκοθήκη του Μελωδία Μεσάνυχτα - 7:00πμ
Ακούμε Τώρα
ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Μόλις Ακούσαμε
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΧΑΡΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ
ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Συνδεθείτε στο melodia.gr

Τα Ραδιόφωνα της Frontstage

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας! Discover Great Music.

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!