Οι παραστάσεις του Γιάννη Κότσιρα στον Σταυρό του Νότου αναστέλλονται

Ανακοίνωση Γιάννη Κότσιρα:

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη οδηγία για κλείσιμο των χώρων διασκέδασης κάτω των 1000 ατόμων και πάρα την υψηλή πληρότητα και ζήτηση για τα δεδομένα των ημερών για την συγκεκριμένη παράσταση, μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μου και την επιχείρηση, αποφασίζουμε να αναστείλουμε τις παραστάσεις μας στον Σταυρό του Νότου μέχρι να έχουμε νεότερη ενημέρωση.

Μετά την ανακοίνωση του Παγκοσμιου Οργανισμού Υγείας περί πανδημίας αλλά και τις συστάσεις του Υπουργείου, θεωρούμε ως την πιο υπεύθυνη στάση να μη συνεχίσουμε τις παραστάσεις μας για τις επόμενες ημέρες.

Είναι χρέος όλων μας, ετούτες τις ώρες, να φερθούμε υπεύθυνα, απέναντι στις οικογένειές μας, στον κόσμο που μας ακολουθεί αλλά και στην χώρα μας που οι δυνατότητές της στον τομέα της υγείας είναι αρκετά περιορισμένες.

Ακολουθούμε με αυστηρότητα τις οδηγίες των επιστημόνων, κλείνουμε τα αυτιά μας στις φωνές των ανεύθυνων και χωρίς να τρομοκρατούμαστε είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

Το να νοσήσουμε από αυτόν τον καινούριο ιό, σίγουρα δεν είναι καταστροφικό. Το να οδηγηθούμε όμως στο να κατευθυνθούμε όμως όλοι μαζί στις ήδη επιβαρυμένες υγειονομικές δομές εξαιτίας αυτού, μπορεί να προκαλέσει κατάρρευση του συστήματος Υγείας με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον.

Στηρίζουμε λοιπόν με όποιον τρόπο μπορούμε την δημόσια υγεία και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Μόλις έχουμε νεότερα θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.

Σας ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Κότσιρας

Η Δισκοθήκη του Μελωδία Μεσάνυχτα - Μεσάνυχτα
Ακούμε Τώρα
ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Μόλις Ακούσαμε
ΛΕΝΕ ΚΑΝΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΤΩΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ LOCOMONDO
Συνδεθείτε στο melodia.gr