Το νέο άλμπουμ του Θανάση Σκαργιώτη: "Της Χαραυγής Το Αχ"


Ο τραγουδοποιός Θανάσης Σκαργιώτης καταθέτει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία με τίτλο «Της Χαραυγής Το Αχ», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Έχει προηγηθεί η επιτυχημένη κυκλοφορία του τραγουδιού «Μπερδέματα» που αποτέλεσε προάγγελο της κυκλοφορίας.

Ο Θανάσης Σκαργιώτης είναι ένας πολυσύνθετος δημιουργός της νέας γενιάς με αξιόλογες σπουδές σε όλο το φάσμα των ειδών της μουσικής, στην εφαρμοσμένη στιχουργία και στη φωνητική και με επιπλέον εφόδιο την ευρύτητα της σκέψης που του εξασφάλισαν οι σπουδές του στη Φυσική.

Με καταγωγή από τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη μετουσιώνει τα ακούσματά του, τόσο από την έντεχνη, όσο και από την παραδοσιακή μουσική σε ένα σύγχρονο διακριτό μουσικό ιδίωμα, χαρακτηριστικό που τον καθιστά έναν ολοκληρωμένο δημιουργό που έχει πολλά να προσφέρει στην ελληνική μουσική σκηνή.


Το album «Της Χαραυγής Το Αχ» αποτελεί μια μουσική γέφυρα ανάμεσα στον δυτικό ήχο και την πλούσια μουσική μας παράδοση που αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον τραγουδοποιό.

Ο Θανάσης Σκαργιώτης γράφει τους στίχους - εκτός από τα «Πουλιά της λήθης» τους οποίους υπογράφει ο πατέρας του, συγγραφέας Μάνθος Σκαργιώτης - τη μουσική και ερμηνεύει, δημιουργώντας μία αξιόλογη ενότητα τραγουδιών που συνδέονται μεταξύ τους αρμονικά αποδίδοντας ξεκάθαρα το δημιουργικό του στίγμα. Καθοριστική συμβολή στο τελικό αποτέλεσμα η ενορχήστρωση του Θύμιου Παπαδόπουλου, ενός εμπνευσμένου καλλιτέχνη με έντονη τη μουσική διαίσθηση.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Πολυξένη Καράκογλου συμμετέχει στο τραγούδι «Μπερδέματα» δίνοντας δείγματα του μεγάλου ταλέντου της.

Σε μία εποχή που τα περισσότερα ακούσματα στερούνται ταυτότητας ο Θανάσης Σκαργιώτης με το ψηφιακό του album «Της Χαραυγής Το Αχ» αρθρώνει έναν ελκυστικό και σαφή λόγο, ξεχωρίζοντας τόσο για την ποιότητα της σύνθεσης και του στίχου του, όσο και για την ώριμη και εκφραστική του ερμηνεία που αποδίδει με σαφήνεια τον ήχο και τα νοήματα του μουσικού του κόσμου.

«Της Χαραυγής Το Αχ» περιέχει επτά τραγούδια και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Διαβάστε επίσης

 

 

Η Δισκοθήκη του Μελωδία Μεσάνυχτα - Μεσάνυχτα
Ακούμε Τώρα
Ο ΒΥΘΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Μόλις Ακούσαμε
ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΠΟΤΕ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ
ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
Συνδεθείτε στο melodia.gr

Τα Ραδιόφωνα της Frontstage

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας! Discover Great Music.

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

HiT 88.9

Ο No. 1 adult pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα HiT και τη Φράση Που Πληρώνει.

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!