Κέρδισε ένα 7ημερο ταξίδι στο Σίδνει για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη
Ο διακεκριμένος συνθέτης μοιράζεται μαζί μας τους σταθμούς της πορείας του. Παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Βαρσάμη.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια μοιράζεται μαζί μας σπάνιες ιστορίες σε μια ξεχωριστή συνάντηση με ολόκληρη την ομάδα του Μελωδία 99.2.
Κάθε πρωί, λίγο μετά τις 8:30 με την Ματούλα Κουστένη και τον Δημήτρη Βραχνό.
Όλα τα νέα τραγούδια που προτείνουν οι παραγωγοί του Μελωδία 99.2
Δείτε την Κασέτα που έφτιαξε αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία 99.2
Διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε ένα 7ήμερο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και παρακολούθησε τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Enmore Theatre στις 31 Μαρτίου. Αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια για τη συναυλία για 2 άτομα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο στον Μελωδία 99.2, o διακεκριμένος συνθέτης μοιράζεται μαζί μας τους σταθμούς της πορείας του, την αγάπη του για την μικρή και την μεγάλη οθόνη, την ρομαντική του διάθεση για το τραγούδι.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε ένα 3ήμερο στις Βρυξέλλες, από τις 22 έως και τις 24 Μαρτίου και παρακολούθησε τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο La Madeleine Chapel στις 23 Μαρτίου. Αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια για τη συναυλία για 2 άτομα.
Ελένη Βιτάλη & Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Μια απρόβλεπτη συνάντηση για περιορισμένες εμφανίσεις. Συνεχίζουν και τον Φεβρουάριο!
Η Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στη μουσική ζωή της πόλης
με την παράσταση “Εlly loves jazz – Vol.2”, αφιερωμένη στην τεράστια μουσική παράδοση της jazz και στα θρυλικά τραγούδια που σφράγισαν ανεξίτηλα την ιστορία της.
Ο Μανώλης Φάμελλος στο μουσικό στέκι «Ορφέας» στην Κυψέλη. Καλεσμένοι του οι Νίκος Ζιώγαλας (28/1), Γιώργος Ανδρέου (4/2)
και Φίλιππος Πλιάτσικας (11/2)
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ
Ένας ηθοποιός συνομιλεί με έναν ρεμπέτη ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ
Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας, πιστός στο ραντεβού του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ετοιμάζει και αυτόν το Χειμώνα τα πιο ζεστά και ξεχωριστά μουσικά βράδια.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης, τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου, έρχεται με τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Μόρσο», με ρεμπέτικα (εννοείται!), με τραγούδια του Θεσσαλού ποιητή και του push pull με την κόκκινη μπαντάνα και με ό,τι προκύψει κάθε φορά.
“Οι Σπόροι της Σμύρνης” του Νίκου Πλατύραχου, ειδικά για την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, στο Ωδείο Αθηνών, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.
Ο αγαπημένος ηθοποιός παρουσιάζει και φέτος όλα τα Σάββατα του Φλεβάρη μια μουσική παράσταση με άξονα τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60,στο πρώτο μέρος, και στον Τσιτσάνη και τον Ζαμπέτα στο δεύτερο.
Ο Γιάννης Χουβαρδάς, μετά τους επιτυχημένους «Παλιούς καιρούς» του Πίντερ (Υπόγειο 2018-19) επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης με αυτό το σπουδαίο έργο-μελέτη πάνω στη σύγκρουση του ανθρώπου με το μοιραίο, που ελάχιστα έχουμε δει στην ελληνική σκηνή.
Τριάντα δύο χρόνια μετά την θρυλική πλέον παρουσίασή του στο θέατρο «Περοκέ» (1991-92) ο Γιώργος Βάλαρης σκηνοθετεί και αναβιώνει στο ιστορικό θέατρο Ακροπόλ από τον Φεβρουάριο του 2023, την μουσική παράσταση «Το έκτο πάτωμα» με ένα επιτελείο σπουδαίων καλλιτεχνών.
Ο Μπάμπης Στόκας, έρχεται κάθε Παρασκευή, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μια σειρά εμφανίσεων που συμπυκνώνουν την πολύχρονη πορεία του στη μουσική. Μαζί του η Έλενα Φερεντίνου.
Ο Γιάννης Διονυσίου επιστρέφει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ plus, τα Σάββατα 4 & 11 Φεβρουαρίου.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης για δεύτερη χρονιά στο χειμερινό Άλσος κάθε Σάββατο και Κυριακή. Για προσκλήσεις, πιάσε Μελωδία.
Την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, η Μαρίνα Σπανού ανέβηκε στη μουσική σηνή του Μελωδία και μάς χάρισε τη δική της Κασέτα.
Η συλλογή με τις Κασέτες του Μελωδία μεγαλώνει και υποδέχεται την Κασέτα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, την Τρίτη 21 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.
Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2 και παρουσίασε ζωντανά τη δική της Κασέτα
Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις Κασέτες που έφτιαξαν, σε μια συναυλία μόνο για τους ακροατές μας. Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε με τον Φοίβο Δεληβοριά την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018. Ο αγαπημένος δημιουργός εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του σταθμού και παρουσίασε μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών την Κασέτα που έφτιαξε ειδικά για τον Μελωδία 99.2.